Luovat ratkaisut

 • Liikkuva kuva

  Liikkuva kuva, joko video tai liikkuvat elementit, päästää digitaalisen mainospinnan oikeuksiinsa. Liike kiinnittää katseet ja toimii tehokkaasti. Liikkuvaa kuvaa sisältävät kampanjat toimivat tehokkaammin kuin still-kuvat. Jos kaipaat apua mainoksen tuotannossa, tuotantotiimimme auttaa sinua, myös olemassa olevan mainoksen muokkaamisessa.

 • Aistimarkkinointi

  Digitaalinen näyttö voi olla elämys useille aisteille yhtä aikaa. Olemme tuoneet aistimarkkinoinnin osaksi valikoituja näyttöpintoja, jolloin ohikulkijat voivat kokea paitsi visuaalisen mainoksen, myös kuulla äänet ja tuntea tuoksut. Jos tuotteeseesi liittyy äänet ja tuoksut, kannattaa kokeilla kokonaisvaltaista aistimarkkinointia!

 • Live-lähetykset

  Suora lähetys tilaisuudesta, vaikkapa muotinäytöksestä, yritystapahtumasta tai urheilutapahtumasta, voidaan ajaa livenä jättinäytöille. Ota haltuun katukuva, rakenna mielikuvaa rohkeasta ja uudenlaisesta brändistä ja tuo se elävänä suuren yleisön eteen.

 • Interaktiiviset kampanjat

  Osallista kuluttajat interaktiivisiin mainoskampanjoihin. Digitaalisilla näytöillä voit toteuttaa esim. sosiaalisen median, kilpailut ym.

 • Dynaaminen sisältö

  Digitaalisilla näytöillä voidaan reagoida nopeasti tilanteisiin, kuten säävaihteluihin tai vuorokauden aikoihin. Joillekin brändeille on houkuttelevaa olla esillä kuumana kesäpäivänä, toisille sateella. Jotkut taas haluavat tavoittaa keskikaupungilla liikkuvan nuorison ilta-aikaan, toiset työmatkalaiset. Meiltä saat juuri sinulle sopivat ajat ja kohderyhmät.